Csípős csirkecombok kókusztejjel

Az afrikai konyha legegyszerűbb és az egyik legfinomabb étele a csípős csirkecombok kókusztejjel. Kevés hozzávalókból ízletesen finom főfogás készíthető el rövid idő alatt. A csirkecombok csípősségét a hozzáadott paprikával tudjuk szabályozni. A sült csirkecombok átveszik a kókusztej jellegzetes aromáját és a csípős paprika erősségét.

Csípős csirkecombok kókusztejjel

Hozzávalók:

Csípős csirkecombok kókusztejjel recept

Tegyük a csirkecombokat egy tálba és öntsük rá a kókusztejet, majd adjuk hozzá az olívaolajt és a felszeletelt csípős paprikát. Alaposan keverjük össze és egy éjszakát hagyjuk a hűtőben pácolódni.

Másnap kivesszük a csirkecombokat a pácból és grillen vagy sütőben arany barnára sütjük. Rizzsel tálaljuk!

Forrás: globaltableadventure.com