A Paszternák krémleves almával egy nagyon finom leves, amely különleges ízeket tartalmaz, és ráadásul tele van vitaminokkal is. Érdemes kipróbálni az alma és paszternák kombinációját leves formájában!
Hozzávalók:
- 4 evőkanál vaj
- egy nagy fej vöröshagyma
- 2 közepes burgonya
- 1 nagy sárgarépa
- 2 db alma
- 4 db paszternák
- 1 liter csirke alaplé
- egy teáskanál szerecsendió
- 100 ml tejszín
Paszternák krémleves almával recept
A vajat olvasszuk meg abban az edényben, amelyben főzzük majd a levest. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és pároljuk meg a vajban. Ez után adjuk hozzá a csirke alaplét, a zöldségeket és fűszereket.
Hagyjuk lassú tűzön, amíg a zöldségek megfőttek, majd bot mixerrel összetörjük a zöldségeket. Ezt követően hozzáadjuk a tejszint és felforraljuk.
Tálaljuk frissen őrölt borssal a tetején.
Forrás: foodess.com
Comments
Loading…