in

Krémsajtos és avokádós tekercs

A legtöbben szeretnek nassolni, vagy egyszerűen csak szükségük van valamire, amivel kibírhatják a következő főétkezésig. Erre pedig tökéletes ez a krémsajtos és avokádós tekercs, mely azon felül, hogy egészséges ropogtatnivaló, még tele van finomabbnál finomabb ízekkel is.

A legjobb ebben a receptben, hogy semmi sincs benne kőbe vésve. Bármilyen friss zöldséget vagy fűszert hozzáadhatunk a krémsajthoz és a szalonnához. Az egy adag pedig – ami két nagyméretű tortilla segítségével készül -, hat embert is jól tud lakatni. Ráadásul előétel gyanánt is tökéletesen megállja a helyét.

Hozzávalók:

Krémsajtos és avokádós tekercs recept

Vegyünk elő egy nagyobb tálat, majd keverjük össze benne a krémsajtot, az avokádót, a zöldhagymát, a bacont, a koriandert, a köményt és a citromlét. Minden hozzávalót jól keverjünk el a krémsajtban.

Osszuk szét és kenjük rá egyenletesen a masszát a két tortillára, majd tekerjük azokat fel. Szeljük fel körülbelül 1,5 cm széles szeletekre, majd helyezzük el őket egy tányéron. Hagyjuk hűtőszekrényben állni tálalás előtt.

eclecticrecipes.com

What do you think?

Comments

Loading…

0

Cukkinis caprese saláta

Sajttal és baconnel tűzdelt felkockázott kenyér