Krémsajtos és avokádós tekercs

A legtöbben szeretnek nassolni, vagy egyszerűen csak szükségük van valamire, amivel kibírhatják a következő főétkezésig. Erre pedig tökéletes ez a krémsajtos és avokádós tekercs, mely azon felül, hogy egészséges ropogtatnivaló, még tele van finomabbnál finomabb ízekkel is.

A legjobb ebben a receptben, hogy semmi sincs benne kőbe vésve. Bármilyen friss zöldséget vagy fűszert hozzáadhatunk a krémsajthoz és a szalonnához. Az egy adag pedig – ami két nagyméretű tortilla segítségével készül -, hat embert is jól tud lakatni. Ráadásul előétel gyanánt is tökéletesen megállja a helyét.

Hozzávalók:

Krémsajtos és avokádós tekercs recept

Vegyünk elő egy nagyobb tálat, majd keverjük össze benne a krémsajtot, az avokádót, a zöldhagymát, a bacont, a koriandert, a köményt és a citromlét. Minden hozzávalót jól keverjünk el a krémsajtban.

Osszuk szét és kenjük rá egyenletesen a masszát a két tortillára, majd tekerjük azokat fel. Szeljük fel körülbelül 1,5 cm széles szeletekre, majd helyezzük el őket egy tányéron. Hagyjuk hűtőszekrényben állni tálalás előtt.

eclecticrecipes.com