in

Szuper könnyű ananászos-csirkés kebab

Aki szereti a csirkét, nem kérdés, méltányolni fogja a kebab ananászos változatát. Kellően pikáns és rendkívül ízletes. Nyársra húzva látványnak is fantasztikus, hát még az íze!

Szuper könnyű elkészíteni, ráadásul csupa egészséges élelmiszerekből áll. Kicsit furcsa recept a szokatlan kebab hozzávaló miatt, de isteni íze van!

Előkészület: 15 perc – Főzési idő: 15 perc

Hozzávalók:

  • 1 zöldpaprika nagyobb darabokra vágva
  • fél hagyma ujjnyira szeletelve
  • ¼ kg bőr nélküli, kicsontozott csirkemell kockázva
  • 15 dkg ananász lecsepegtetve
  • ¼ csésze barbeceau szósz, ízlés szerint használva
  • 6 kisebb nyárs

A szuper könnyű ananászos-csirkés kebab elkészítése:

Melegítsük elő a szabadtéri grillt. Állítsuk a hőfokot közepesre és olajozzuk be a sütőrácsot. A nyársra tűzzük fel a paprikát, a hagymát és az ananászt.

Ismételjük a műveletet egészen addig, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Az előkészített kebabot alaposan kenjük meg Barbeceau szósszal.

Az előmelegített grillen rózsaszínűre pirítjuk, óvatosan, 7-10 percenként forgatva, hogy minden oldala jól átsüljön. Ha kész, azonnal fogyasztható.

Ajánlott hozzá tavaszi vagy nyári saláta, idényzöldségekből készítve. Jó étvágyat kívánunk az ínyenc falatokhoz!

allrecipes.com

What do you think?

Comments

Loading…

0

Uborkasaláta gyorsan

Cserépedényben sült mézes-fokhagymás csirke