Kategóriák: Húsételek

Tanyasi csirkepörkölt

Hozzávalók:

A megmosom és feldarabolom a csirkét. A finomra vágott hagymát és zöldpaprikát zsírban aranysárgára pirítom, majd megszórom pirospaprikával és felöntöm egy kevés vízzel. Ebbe az alapba teszem a földarabolt csirkét és fedő alatt párolom. Amikor félig puha hozzáadom a meghámozott, feldarabolt paradicsomot, hozzáadok egy pici erős paprikát és tovább párolom. Szükség esetén kevés vizet öntök hozzá.  Forrón, galuskával tálalom

Elkészítési idő: 1 óra

Hasonló receptek
Leave a Comment

Friss Receptek

Három hozzávalós házi készítésű Bounty csoki

Egyszerű, gyors és sokkal finomabb a bolti változatánál. Csak egyszer kell kipróbálnod és soha többé…

Tepsis parmezános cukkini

Ez a tepsis parmezános cukkini mindenki kedvenc étele lehet. A parmezános csirke egy egészségesebb változata.…

Minden, amit tudni érdemes a marhahúsról

A húsfogyasztással kapcsolatban mindenkinek megvannak a maga alapelvei. Ugyan a vegetáriánus étkezés napjainkban minden korábbinál…

Töltött marhahús tekercs

Aki szereti a húsételeket, de nem szeret értük egész nap a konyhában forgolódni, azoknak tökéletes…

Áfonyás csirkesaláta

Friss, zamatos és egészséges – mégis mi mást várhatnánk el egy salátától? Ez az áfonyás…

Mogyorót pirítanál? A mikró a legjobb barátod!

A mogyoró nemcsak rágcsálnivaló, de egyre több receptben kap előkelő helyet. Többnyire pirítva kell felhasználni,…

Sonkás, tojásos, sajtos tekercsek

Ez a sonkás tekercs nagyon gyorsan elkészül, ráadásul magában az elkészítésében sincs semmi ördöngösség. Nagyszerű…

Főzelékek babáknak – mit, hogyan és miért

A babákról való gondoskodás felelősségteljes feladat. Nem csak a mindennapi ellátásra kell odafigyelni, hanem arra…

Citrommázas, áfonyás gyümölcskenyér

Ez a könnyű gyümölcskenyér édes citromos mázzal van leöntve, és szinte szétrobban az áfonyától. Élvezhető…