Hozzávalók:
A megmosom és feldarabolom a csirkét. A finomra vágott hagymát és zöldpaprikát zsírban aranysárgára pirítom, majd megszórom pirospaprikával és felöntöm egy kevés vízzel. Ebbe az alapba teszem a földarabolt csirkét és fedő alatt párolom. Amikor félig puha hozzáadom a meghámozott, feldarabolt paradicsomot, hozzáadok egy pici erős paprikát és tovább párolom. Szükség esetén kevés vizet öntök hozzá. Forrón, galuskával tálalom
Elkészítési idő: 1 óra
Egyszerű, gyors és sokkal finomabb a bolti változatánál. Csak egyszer kell kipróbálnod és soha többé…
Ez a tepsis parmezános cukkini mindenki kedvenc étele lehet. A parmezános csirke egy egészségesebb változata.…
A húsfogyasztással kapcsolatban mindenkinek megvannak a maga alapelvei. Ugyan a vegetáriánus étkezés napjainkban minden korábbinál…
Aki szereti a húsételeket, de nem szeret értük egész nap a konyhában forgolódni, azoknak tökéletes…
Friss, zamatos és egészséges – mégis mi mást várhatnánk el egy salátától? Ez az áfonyás…
A mogyoró nemcsak rágcsálnivaló, de egyre több receptben kap előkelő helyet. Többnyire pirítva kell felhasználni,…
Ez a sonkás tekercs nagyon gyorsan elkészül, ráadásul magában az elkészítésében sincs semmi ördöngösség. Nagyszerű…
A babákról való gondoskodás felelősségteljes feladat. Nem csak a mindennapi ellátásra kell odafigyelni, hanem arra…
Ez a könnyű gyümölcskenyér édes citromos mázzal van leöntve, és szinte szétrobban az áfonyától. Élvezhető…
Leave a Comment