in

Hagymás burgonyaszelet

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 3 tojás, 4 dl olaj
  • 2 púpozott ek liszt
  • só, bors
  • 1 csomó snidling(metélőhagyma), akár lila vagy vöröshagyma is használható
  • 1 paprika és 1 paradicsom

A meghámozott burgonyát durvára lereszeljük a paprikát és paradicsomot kis darabokra vágjuk össze. A burgonyát, paprikát, paradicsomot, metélőhagymát, lisztet a tojáaokkal és a fűszerekkel jól összedolgozzuk. Serpenyőbe, bő, forró olajba egy-egy kanálnyi masszát teszünk és mind a két oldalát szép aranysárgára sütjük.

Az elkészítése kb 45 percet vesz igénybe.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kukoricás burgonyalepény

Rakott padlizsán