Levesek

Vadrizses csirkehúsleves

Ettől a csirke és vadrizs levestől nem is lehet egyszerűbben és kényelmesebben ebédet illetve vacsorát varázsolni az asztalunkra. Csak bele kell dobálni az összes hozzávalót a lassú főzésre alkalmas edényünkbe, megnyomni a szükséges gombokat a […]

Levesek

Albondigas leves mentával

Az Albondigas leves hagyományos mexikói étel. Különböző változatai igen népszerűek, nemcsak a latin-amerikai kultúrákban. Ezt a receptet a mentás ízesítés teszi különlegessé, ami a főzés végén kiemeli az erőteljes ízeket. A marhahús nyugodtan helyettesíthető más […]

No Picture
Húsételek

Sajtos rakott kel

Hozzávalók: 1 kg kelkáposzta 20 dkg rizs 50 dkg sertéscomb bors, 1 kávéskanál mustár 15 dkg zsír, 5 dkg vaj 10 dkg reszelt sajt, tejföl ízlés szerint Elkészítése: Sós vízben megfőzzük a leveleire szedett káposztát, […]