in

Kukoricás burgonyalepény

Hozzávalók:

  • 60 dkg burgonya
  • fél doboz csemege kukoricakonzerv
  • 1 fej hagyma, só, törött bors
  • fél csomó petrezselyemzöld
  • 3 tojás, 7 ek liszt, 4 dl olaj

Elkészítése:

A meghámozot, durvára reszelt krumplihoz a jól lecsöpögtetett kukoricát, majd sóval, borssal, a finomra vágott hagymával, petrezselyemzölddel fűszerezzük. Végül a tojásokkal és a liszttel összekeverjük az egészet. Az olajat felforrósítjuk egy sarpenyőben és evőkanál segírségével vagy vizes kézzel gombócokat szaggatunk az olajba és aranysárgára sütjük mind a két oldalukat.

Az elkészítése kb 45 percet vesz igénybe.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Karalábéfőzelék

Hagymás burgonyaszelet