Hozzávalók:
8 szelet rövidkaraj(kb.80dkg)
5 tojás,8dkg liszt
10dkg zsemlemorzsa
1 csomó petrezselyemzöld
10dkg reszelt sajt
olaj a sütéshez
só,őrölt bors 5dkg vaj
Töltelék:
két tojást 10perc alatt keményre főzünk.
Lehűtjük, megtisztítjuk ,majd apróra vagdaljuk.
Összekeverjük a finomra vágott petrezselyemmel,5dkg reszelt sajttal és egy nyers tojással.
Sóval,borssal ízesítjük.
A hússzeleteket kissé ellapítjuk,sózzuk,mindkét oldalát lisztbe mártjuk.
Négy szeleten elosztjuk a tölteléket,a másik néggyel be fedjük,hús tűvel összetűzzük.
Óvatosan megforgatjuk a felvert tojásokban és a maradék sajttal kevert zsemlemorzsában.
Forró olajban pirosra sütjük.
krumplipürével tálaljuk.
in Húsételek
Comments
Loading…