in

Káposztás csülök

Hozzávalók:

  • 80 dkg savanyú káposzta (vecsési)
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 füstölt csülök
  • 20 dkg vegyes zöldség
  • őrölt bors
  • 1 babérlevél
  • fél kiló burgonya
  • 1 pár virsli
  • kevés zsír

Recept:

A vöröshagymát és a káposztát kevés olajon megpirítom, vízzel felöntöm, és ebben főzöm meg a csülköt. A vegyes zöldséget kiolvasztom és a káposztába teszem, amit sóval, borssal és babérlevéllel ízesítek.  Köretnek főtt burgonyát adok hozzá, és a hosszában bevágott, majd zsírban megsütött virslivel díszítem.

Elkészítési idő: Három óra

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tocsiba burkolt ponty

Gombás-répás nyúl