in

Bélszíntokány Sztroganov módra

Hozzávalók:

  • 60 dkg bélszín
  • 6 dkg vaj
  • 20 dkg gomba
  • 2 dl tejföl
  • 20 dkg uborka
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem zöld
  • só, bors

Recept:

Egy serpenyőben felolvasztom a vaja, és a csíkokra vágott húst 4-5 perc alatt megpirítom. Sóval borssal ízesítem, majd félreteszem. A serpenyőben maradt vajon megpirítom a gombát, hozzáadom a tejfölt és a csíkokra vágott nyers uborkát. Erős tűzön pár percig főzöm. Sóval, borssal, citrommal és mustárral ízesítem.  Visszateszem bele a félretett húst és összeforralom. Megszórom petrezselyem zölddel és hasábburgonyával tálalom

Elkészítési idő:1 óra

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vargabéles

Rákóczi-rostélyos