in

Málnás-csokis finomság

A málnás-csokis finomság alapja az úgynevezett angyal torta, ami házilag is elkészíthető. Mivel hűtést igényel a desszert, kicsit tovább tart az elkészítése, de megéri! Nyáron igazi hűsítő édesség, melyet kalóriaszegény csokoládéval meghintve, zsírszegény tejszínhabbal dúsítva azok is fogyaszthatnak, akik figyelnek vonalaikra.

Elkészítési idő: 4 óra 15 perc (hűtéssel együtt)

Hozzávalók 8-10 adaghoz:

 

Málnás-csokis finomság recept elkészítése:

Készítsük el a pudingot a használati utasítás szerint sovány tejjel és tegyük oldalra! Egy teáskanál pudingot és egy kevés málnát is tegyünk félre.

Az angyaltortát vágjuk 4,5 cm-es arányos darabokra. Ha kész, rétegezve helyezzük egymásra a tortát, a pudingot, a málnát és a tejszínhabot. 1/3 réteg torta, 1/3 réteg puding, 1/3 réteg málna és tejszínhab következik a sorban addig ismételve a műveleteket, amíg elfogynak a hozzávalók. A kész desszert tetejét csokoládéforgáccsal és tejszínhabbal díszítjük. A maradék pudingot és málnát is felhasználjuk a dekorációra ízlés szerint. A frizsiderbe helyezve legalább 4 órát szükséges hűteni tálalás előtt. Jó étvágyat a ínycsiklandó desszerthez!

food.com

What do you think?

Comments

Loading…

0

Afrikai csirkepörkölt földimogyoróval

Sült Brie málnadzsemmel