Saláták

Avokádós csirkesaláta

Ez a saláta egyszerűen, gyorsan készül el csirkesalátát alapjául véve, ami avokádópürét használ kötőanyagként ahelyett, hogy hagyományos majonézt használna. A váratlan összetevő ebben a csirkesalátában a szeletelt alma. Ez adja meg az édességét, fanyarságát és […]

Húsételek

Csirke fajitas

Ez a csirke fajitas kötelező azokra nézve, akik kedvelik a mexikói konyhát. Ennek az ételnek nem csak a szezonális ízei csábítanak, de az élénk színei is szemet gyönyörködtetőek. Ennek a csirke fajitasnak az elkészítése rendkívül […]

Egytálételek

Fűszeres-paprikás curry

Ha egy kis indiai ízvilágot szeretnénk becsempészni otthonunkba, akkor mi sem egyszerűbb, mint egy curry elkészítése. Ráadásul ez a fűszeres, paprikás curry a legegyszerűbb hozzávalókból készíthető el, és mégis egyszerűen fantasztikus lesz. A legjobb benne, […]

Levesek

Vadrizses csirkehúsleves

Ettől a csirke és vadrizs levestől nem is lehet egyszerűbben és kényelmesebben ebédet illetve vacsorát varázsolni az asztalunkra. Csak bele kell dobálni az összes hozzávalót a lassú főzésre alkalmas edényünkbe, megnyomni a szükséges gombokat a […]

Egytálételek

Akoori, az indiai rántotta

Az Akoori az indiai konyha jellegzetes étele, mivel a tojás az ott élő népcsoportnak, a pársziknak fontos alapanyaga. Az egzotikus fűszerekkel meghintve különleges ételt kapunk, melynek íze harmóniát sugall. Az indiai gasztronómia világszerte híres és […]

Saláták

Majonézes burgonyasaláta

A majonézes burgonyasaláta receptje olcsó és könnyen elkészíthető étel. Az egyik legjobb majonézes saláták egyike ebédre vagy vacsorára is fogyasztható. Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 főt tojás 3/4 pohár tejföl 1/4 csésze majonéz 2 teáskanál […]

Levesek

Paszternák krémleves almával

A Paszternák krémleves almával egy nagyon finom leves, amely különleges ízeket tartalmaz, és ráadásul tele van vitaminokkal is. Érdemes kipróbálni az alma és paszternák kombinációját leves formájában! Hozzávalók: 4 evőkanál vaj egy nagy fej vöröshagyma […]