Levesek

Vadrizses csirkehúsleves

Ettől a csirke és vadrizs levestől nem is lehet egyszerűbben és kényelmesebben ebédet illetve vacsorát varázsolni az asztalunkra. Csak bele kell dobálni az összes hozzávalót a lassú főzésre alkalmas edényünkbe, megnyomni a szükséges gombokat a […]

Saláták

Ázsiai tonhal saláta

Az ázsiai tonhal saláta attól különleges, hogy a hozzáadott alapanyagokat zömmel a keleti kontinensen használják. Természetesen már Magyarországon is beszerezhetőek megfelelő szaküzletekben, de jellegüknél, származási helyüknél fogva leginkább a melegebb égövben használják. A speciális fűszerek […]

Levesek

Albondigas leves mentával

Az Albondigas leves hagyományos mexikói étel. Különböző változatai igen népszerűek, nemcsak a latin-amerikai kultúrákban. Ezt a receptet a mentás ízesítés teszi különlegessé, ami a főzés végén kiemeli az erőteljes ízeket. A marhahús nyugodtan helyettesíthető más […]

Levesek

Paszternák krémleves almával

A Paszternák krémleves almával egy nagyon finom leves, amely különleges ízeket tartalmaz, és ráadásul tele van vitaminokkal is. Érdemes kipróbálni az alma és paszternák kombinációját leves formájában! Hozzávalók: 4 evőkanál vaj egy nagy fej vöröshagyma […]

Saláták

Troika saláta

Az orosz Troika saláta 3 alap összetevőből áll, így az elkészítése sem okozhat komolyabb gondot a kezdő szakácsoknak. Egyszerű, gyors és nagyon finom! Hozzávalók: 500 g zsír nélküli hús (marha, sertés, borjú, csirke, hal) 2 […]

Egytálételek

Tojás hóember

Tojásból készült aranyos hóemberekkel indítjuk az idei karácsonyi szezon recept listáját. Roxy konyhájából hoztunk el egy nagyon egyszerű, de annál pofásabb receptet, amelyet pillanatok alatt elkészíthetünk a karácsonyi ünnepek alkalmából. Hozzávalók: 6 nagyobb főt tojás 6 […]