Húsételek

Kínai csirkecomb egyszerűen

Egy szuper recept mindazoknak, akik egyszerűen akarnak kiadós ételt tenni az asztalra! Egyszerű, nagyon ízletes és különleges csirkecombok. A többi kínai recepthez képest a kínai csirkecombok recept viszonylag egyszerűen elkészíthető és nem tartalmaz nehezen beszerezhető […]

Hírek

Rákóczi-rostélyos

Több órán át kell elkészíteni a receptet, de a végeredmény magáért beszél és az ízvilága is magával-ragadóan finom. A Rákóczi-rostélyos recept a legfinomabb ételek egyike! A Rákóczi-rostélyos az egyik kedvenc ételem! Hozzávalók: 60 dkg lapos hátszín […]

No Picture
Húsételek

Tejfölös-gombás Szűzpecsenye

Hozzávalók: 1 sertés szűzpecsenye(kb60dkg) 50 dkg csiperkegomba 1 fej vöröshagyma 1,5dl tejföl 1/2tk.morzsolt majoránna 3ek.vaj só,őrölt bors Elkészítés: A szűzpecsenyét megmossuk, megtöröljük, és vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított, megmosott gombát felszeleteljük, a hagymát felkockázzuk. A […]

No Picture
Húsételek

Tejszínes csirkemell

Hozzávalók: 2csirkemell 7dkg vaj 2 evőkanál liszt 3dl tejszín 10dkg füstölt sajt petrezselyem fehér bors só sült csirke fűszerkeverék A csirkemellet csíkokra vágjuk és be fűszerezzük a vajon megpirítjuk,és félre tesszük. Egy másik serpenyőben vajat […]

No Picture
Húsételek

Göngyölt hús

Hozzávalók: 8 szelet karaj 8 csirke máj 8 szelet sajt 1kg burgonya tej,só,tojás liszt a bundához A húst kiklopfolom,sózzuk,borsozzuk. Ráhelyezzük a sajtot és a májat,feltekerjük,hústűvel rögzítjük. Elkészítjük a párizsi bundát a tejből,tojásból,lisztből,enyhén sózzuk. Akkor jó,ha […]

No Picture
Húsételek

Sült hús

Hozzávalók: 8 szelet csontos rövidkaraj olaj,só,bors sertéshús fűszerkeverék.1egész fokhagyma, A hússzeleteket mindkét oldalukon hirtelen olajban megsütjük. Ezzel olyan réteg képződik rajta,ami bent tartja a nedvességet és finom szaftos lesz a hús. A tepsibe olajat teszünk […]

No Picture
Húsételek

Mustáros máj

Hozzávalók: csirkemáj (fejenként 2-4) annyi evőkanál vaj, ahány májat akarsz sütni 1-2 evőkanál mustár 3-4 evőkanál víz Elkészítés: 1. Megtisztítod a májat. Nem szükséges feldarabolni. 2. Serpenyőben felolvasztod a vajat, és megpirítod rajta a májat. […]