Sárgarépás lazac balzsamecettel

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon egészséges! A sárgarépás lazac balzsamecettel Omega 3-ban és vitaminokban gazdag étel, amely ideális lehet, a diétázok vagy az egészséges életmód követői számára.

Sárgarépás lazac

Hozzávalók:

Sárgarépás lazac recept

A forró serpenyőbe tesszük a vajat, és amíg szétolvad, megmossuk a halat, majd sózzuk és borsozzuk. Ezt követően belehelyezzük a lazacot a serpenyőbe és alaposan átsütjük magas lángon mindkét oldalát 2-3 percig.

Közben meghámozzuk a sárgarépát, alaposan átmossuk és egy nagyobb méretű reszelőn lereszeljük. Ez után sózzuk, öntünk rá egy kis olíva olajt és nagyon kevés balzsamecetet. Végül a tányérra helyezzük a sárgarépát, majd rátesszük a lazacot, amit meglocsolunk egy kis balzsamecettel.

Forrás: goodfood.ro

További receptek

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!